Opinion: Kan Amerika noen gang akseptere en kryptopresident?

Bare i går rapporterte Live Bitcoin Circuit at Brock Pierce – uten tvil en av de største tallene på kryptområdet – hadde kunngjort et bud om å stille til president i år i USA

Ideen om en kryptopresident har mislyktes i å ta seg fremover

Historien reiste mange presserende spørsmål, den første var: „Innser Mr. Pierce hvor liten tid han har igjen?“ Med knappe fire måneder på seg før valgdagen, må den kontroversielle kryptoadvokaten trolig være Superman for å sette sammen et helt kampanjeteam og komme med en fireårsplan som han kunne foreskrive til Amerika dersom han ble innviet i januar av 2021.

Men det er et enda større spørsmål å tenke på… Kunne en kryptotalsmann noen gang virkelig komme seg til Det hvite hus? Selv om vi alle vil si „ja“ og anta at alle er av samme sinn når det gjelder blockchain og bitcoin, kan vi ikke la være å ignorere noen av de aktuelle fakta, hvorav mange bagatelliserer tilstedeværelsen av krypto i USA og hvordan de fleste amerikanere føler det.

Uten tvil en av de største kryptokampanjene de siste årene, var Andrew Yang , en forretningsmann som kunngjorde sitt bud om å stille som president som demokrat i 2019. Bli med i en stadig voksende streng med ville og sprø karakterer – fra spirituell guru Marianne Williamson til sosialisten Bernie Sanders – Andrew Yang var fylt med løfter om at USA enten ikke var interessert i eller ikke var klar for.

Et av Yangs største mål var å potensielt legge kryptobaserte forskrifter på „vanlig engelsk“ og gjøre dem mye lettere å forstå. I skrivende stund fortsetter mange individer å klage over de forvirrende lovene som svirrer om kryptoområdet. Hva utgjør en transaksjon? Hvor er skatt involvert? Mange svar på spørsmål som disse forblir uklare for standardhandlere.

Mens Yang sverget å fordype seg i disse svarene, virket mange amerikanere uinteresserte gitt hvor raskt kampanjen hans bleknet i glemmeboken. Yang hadde til slutt ikke noe annet valg enn å stoppe kampanjen sin og avslutte presidentdrømmene. Til tross for alle pengene og tiden som ble brukt på å nå ut til stjernene, hadde Yang knapt gjort en bukke i Amerikas politiske spekter.

Kanskje BTC ikke er så stor som vi tror

Hadde bitcoin vært en stor avtale for de fleste borgere, ville det kanskje blitt gjort mer av en innvirkning fra Yangs del, men mangelen på entusiasme rundt ideen om Yang i Det hvite hus antyder at kanskje krypto bare har et minimalt grep om Amerika, og vurderer bare noen måneder separat Yangs avkjørsel og Brocks inngang, har Mr. Pierce til og med en sjanse?

I tillegg har Pierce også lovet sitt ønske om å løpe som en uavhengig, og la oss innse det … Selvstendige klarer seg ikke bra i presidentløp. Amerikanere velger ofte å følge enten rød eller blå, og alt som er grønt eller i mellom blir i stor grad skyvet til siden.

Opinion: Kan Amerika noen gang akseptere en kryptopresident?
Nach oben scrollen