Binanssiluettelot kääritty-BItcoin (WBTC) keskellä nopeasti kasvavaa DeFi-hypeä

Hajautettu FInance on yksinkertaisesti kääpiö edellisestä ICO-hyppystä poikkeuksellisen 15-kertaisen kasvunsa ansiosta, ja yhä useampi lohkoketju ja salausvaihto ovat suuntautuneet DeFiin. Yksi näistä on maailmanlaajuisesti tunnettu Binance, joka listasi kaksi tässä kuussa. Yksi näistä on Wrapped Bitcoin (WBTC).

Binance, yksi tunnetuimmista salauspörsseistä, jolla on suurin osuus kaupankäyntimääristä, jahtaa meneillään olevaa DeFi-hypeä

Binance on äskettäin ilmoittanut listattavan toisen vakuudeksi käytetyn Defi-tunnuksen nimeltä Wrapped-Bitcoin (WBTC). Tämän listan nähdään olevan Bitcoin Code, joka hyödyntää tunnuksen ja DeFi-rahakkeiden kasvavaa kysyntää.

Wrapped-Bitcoin on ERC-20-pohjainen merkkilaite , jota käytetään vakuuden muodossa defi-ekosysteemissä. Pörssin ilmoituksen mukaan WBTC-tunnus olisi käytettävissä pörssissä 31. elokuuta alkaen. WBTC: n arvo on sidottu yhden bitcoinin arvoon.

WBTC merkki oli yhteistä ponnistusta suuret defi pelaajien tilaan, myös tykkää BitGo, Ren, Dharma, Kyber Network, yhdiste , MakerDAO , ja Set pöytäkirjaa. WBTC-tunnuksen luomisen tavoitteena oli tarjota enemmän likviditeettiä defi-ekosysteemiin.

WBTC-tunnus on listattu kaupankäynnin kohteeksi Ethereumiin ja Bitcoiniin, ja alustan käyttäjät voivat aloittaa sijoittamisen ja kaupankäynnin välittömästi.

Kuinka WBTC toimii?

Hajautetusta rahoituksesta (Defi) on tullut salausmaailman puhe vuonna 2020, kun markkinat kasvoivat räjähdysmäisesti vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla. Defi-protokollat ​​käyttävät vakuuksien velkasijaintia (CDP), jossa käyttäjät voivat laittaa Ether- tai ERC-20-pohjaisia ​​rahakkeita vakuudeksi. ja nosta laina vakiona.

Kun defi-ekosysteemin suosio kasvoi ja yhä useammat sijoittajat alkoivat päästä mukaan ekosysteemiin, likviditeetistä tuli ongelma. Tämän seurauksena suuret pelaajat alkoivat etsiä erilaisia ​​tapoja tarjota likviditeettiä, ja ERC-20-merkki nousi parhaana vetona.

WBTC: stä tuli pian melko suosittu sijoittajien keskuudessa, ja yhdessä vaiheessa defi- protokolliin lukittujen käärittyjen bitcoinien määrä oli huomattavasti enemmän kuin salamaverkon bitcoinien määrä.

Binancen on tiedetty valloittavan kaikki salausekosysteemin näkökohdat ja se on osoittautunut vauhdilleen sekä spot- että futuurimarkkinoilla. Ottaen huomioon kasvavan kiinnostuksen defiin, ei ole suuri yllätys, jos Binance nousee yhtenä defi-ekosysteemin lähitulevaisuuden avaintoimijasta.