12.500 HÄNDLER MELDEN SICH FÜR DEN 1,2 MILLIONEN-DOLLAR-WSOT-WETTBEWERB VON BYBIT AN

Alle cijfers geven aan dat Crypto een nieuwe stierenmarkt heeft betreden. Elke dag wordt er meer dan $6 miljoen aan vergoedingen besteed aan Ethereum, actieve portemonnees zijn altijd hoog en de belangstelling voor de Bitcoin-handel is explosief gestegen. Dit laatste is te zien in de laatste cijfers die Bybit heeft gepubliceerd voor zijn World Series of Trading. Bijna 12.500 handelaren hebben zich ingeschreven voor het 100 BTC-evenement, waaronder 135 teams.

Terwijl de activa van DeFi 10 keer hoger zijn, is uniswap volume groter dan CEX’s en Bitcoin flirt met de 12.000 dollar gebied, probeert Bybit de interesse in crypto activa te verhogen. Zijn WSOT-competitie heeft een vuur ontstoken, waardoor professionele en semiprofessionele handelaren zich tot FOMO wenden, deels uit ijdelheid, deels tot de bumperprijs die op de winnaar wacht. De top 10 teams zullen strijden om hun aandeel van 80 BTC, terwijl nog eens $90.000 in USDT wacht om opgeëist te worden door individuele handelaren.

TONE VAYS AND LUKE MARTIN BEFORE THE WSOT SHOW

Celebrity crypto dealers en analisten Tone Vays en Luke Martin werden ingehuurd om de WSOT Show te organiseren, een talkshow gemaakt door Bybit voor de duur van de competitie. De WSOT Show is ontworpen om een vleugje ceremonie en opwinding aan het evenement toe te voegen en bevat interviews met de teamcaptains, terwijl de gastheren hun inzicht geven in de markttrends en de prestaties van Bitcoin Era, evenals in de ontwikkeling van de retailers en de teams.

En niet te vergeten het publiek dat thuis zal kijken en de afgunst van de winst en de vaardigheden van de concurrerende teams. Met Bybit kunnen gebruikers wedden op de uitkomst van het evenement. Dit wordt bereikt door de samenwerking met PokerShares.com. De deal betekent dat gebruikers kunnen wedden op de teams die deelnemen aan de WSOT.

Het evenement zelf is geïnspireerd op de beroemde World Series of Poker, die sinds 2004 jaarlijks in Las Vegas wordt gehouden. Bybit ging zelfs zover dat hij Douglas Polk en Mike McDonald, pokerlegendes met een live pokerwinst van meer dan 22 miljoen dollar, uitnodigde als speciale gasten voor de WSOT show. De afleveringen worden uitgezonden op het Twitter kanaal van Bybit.

meer dan 10.000 stemmen voor een solospel

Van de meer dan 12.400 mensen die zich voor de WSOT hebben ingeschreven, spelen er meer dan 10.200 alleen en vertrouwen liever op hun eigen instincten dan op die van een team. De rest heeft zich aangemeld als team om de kans op succes te maximaliseren. Het WSOT leaderboard, dat het lot van „Troopers“ en teams in real time onthult, bevat namen als Crypto Zoo, W.T.C. en Live Traders Suck, die tot nu toe allemaal meer dan 150% zijn gestegen. Op het moment van de release heeft het topteam in de competitie een PNL van bijna 210% bereikt.

Team W.T.C., het toonaangevende Chinese team met 146 leden, staat momenteel aan de leiding. De tophandelaar binnen het team zit met een indrukwekkende winst van 1.500% nadat hij zijn startkapitaal van 0,3 BTC in 4,9 heeft omgezet. Verwacht later in augustus nieuwe hoogtepunten en recordwinsten van ’s werelds grootste handelaars, waarbij de winst wordt ondersteund door het leeuwendeel van de 100 BTC-prijzen.